Paralympics 2024 del 2

Då vårt flyg gick 7.25, sov vi på hotell på Arlanda för att inte vara allt för trötta. Flyget gick i tid och vi landade till och med tidigare än vi skulle. Vårt bagage ink vapen och Permobilen var hela och snabbt ute.

Sen skulle vi vänta 2 timmar på vår buss ner till Chatearoux. Så vi passade på att äta lunch, då vi knappt åt någon frukost. Jag såg till att ha gått på toa innan bussresan på ca 2,5 timmar. Men av någon konstig anledning gick bussen från våran flygplats 1 timme senare än vad den skulle. Inte var det nog där vi skulle tydligen till en bussamlingsplats och ingen vet varför.

Efter det åkte vi vidare till nästa flygplats för att lasta på Korea. Men precis innan dom kom passade jag på att kissa igen, för vi hade inte påbörjat den långa bussresan till Chatearoux. Efter att Korea hade kommit ombord kunde vi äntligen åka vidare. Men efter 1 timmars resa var chauffören tvungen (enligt lag) att ha paus. Så efter alla konstigheter och oklara förklaringar anlände vi Chatearoux byn ca 4 timmar senare än vi trodde. Vi han få i oss lite mat, innan vi la oss och sov.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter